| Registro completo | |
|---|---|
Accedir a l'exemplar |
|
| Títol: |
Xocolata, protagonista al Museu de Mallorca |
| Autor/es | Maria Gràcia Salvà Picó ; Pablo José Alcover Cateura |
| Matèries en català: | Xocolata ; Cuina--Xocolata ; Història |
| Matèries en castellà: | Chocolate ; Cocina--Chocolate ; Historia |
| Matèries en anglès: | Cooking (Chocolate) ; Chocolate ; History |
| Resum-Abstract: | Una història dolça: El Museu de Mallorca va celebrar el cicle de conferències i tallers gastronòmics “La xocolata a Mallorca. Història, cultura i actualitat. D’Amèrica a les xicres de la col·lecció Marroig al Museu de Mallorca” entre el novembre i el desembre passat |
| Font: | Campus Obert. Última Hora, 12 de enero de 2021 |
| Identificador: | 1578-6323 |
| Tipus de document: | info:eu-repo/semantics/article ; info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
| Avís legal: | All rights reserved ; info:eu-repo/semantics/openAccess |

