| Registro completo | |
|---|---|
|
Accedir a l'exemplar |
|
| Títol: |
Spatial and temporal variation of dietary habits during the prehistory of the Balearic Islands as reflected by 14C, d15N and d13C, analyses on human and animal bones |
| Autor/es | Van Strydonck, Mark ; Boudin, Mathieu ; Ervynck, Anton ; Orvay, Jaime ; Borms, Herlinde |
| Editor: | Universitat de les Illes Balears. Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts |
| Matèries en català: | Història. |
| Matèries en anglès: | History. |
| Font: | Mayurqa 2005, Vol. 30, pp. 523-541 |
| Identificador: | p-ISSN: 0301-8296 ; e-ISSN: 2386-7124 |
| Tipus de document: | info:eu-repo/semantics/article ; info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
| Avís legal: | All rights reserved ; info:eu-repo/semantics/openAccess |
