Registro completo



Accedir a l'exemplar

Títol:     Emmagatzemar mel i confits de mel. Una aportació des de la història de l’alimentació (Regne de Mallorca, d’Aragó i Principat de Catalunya 1348-1491)
Autor/es Alcover Cateura, Pablo José
Matèries en català: Mel d'abelles -- Illes Balears -- Història -- S.XIV ; Illes Balears ; Aragó ; Catalunya ; Apicultura.
Matèries en castellà: Miel ; Productos apícolas ; Aragón ; Cataluña.
Matèries en anglès: Honey -- Spain -- Balearic Islands -- 14th century ; Bee culture.
Abstract:  [cat] El present article pretén ser una aproximació a l’emmagatzematge de mel a la Corona d’Aragó tenint com cas d’estudi principal el regne de Mallorca. Aquest treball és la continuació d’una línia de recerca personal sobre la mel, des de la producció al seu consum, a Europa al llarg de l’edat mitjana. ; [eng] This paper explores how honey was stored in shops and households of the Crown of Aragon in the Late Middle Ages. It is part of a wider socioeconomic study of honey, from production to consumption, in Medieval Europe.
Font:  Bolletí de la Societat Arqueològica Lul·liana 2020, Vol. 76, pp. 23-37
Identificador:  0212-7458
Tipus de document:  info:eu-repo/semantics/article ; info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Avís legal:  all rights reserved ; info:eu-repo/semantics/openAccess