Registro completo



Accedir a l'exemplar

Títol:     Xocolata, protagonista al Museu de Mallorca
Autor/es Maria Gràcia Salvà Picó ; Pablo José Alcover Cateura
Matèries en català: Xocolata ; Cuina--Xocolata ; Història
Matèries en castellà: Chocolate ; Cocina--Chocolate ; Historia
Matèries en anglès: Cooking (Chocolate) ; Chocolate ; History
Resum-Abstract:  Una història dolça: El Museu de Mallorca va celebrar el cicle de conferències i tallers gastronòmics “La xocolata a Mallorca. Història, cultura i actualitat. D’Amèrica a les xicres de la col·lecció Marroig al Museu de Mallorca” entre el novembre i el desembre passat
Font:  Campus Obert. Última Hora, 12 de enero de 2021
Identificador:  1578-6323
Tipus de document:  info:eu-repo/semantics/article ; info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Avís legal:  All rights reserved ; info:eu-repo/semantics/openAccess