Títol:
|
Xocolata, protagonista al Museu de Mallorca |
Autor/es
|
Maria Gràcia Salvà Picó
; Pablo José Alcover Cateura |
Matèries en català:
|
Xocolata ; Cuina--Xocolata ; Història |
Matèries en castellà:
|
Chocolate ; Cocina--Chocolate ; Historia |
Matèries en anglès:
|
Cooking (Chocolate) ; Chocolate ; History |
Resum-Abstract:
|
Una història dolça: El Museu de Mallorca va celebrar el cicle de conferències i tallers gastronòmics “La xocolata a Mallorca. Història, cultura i actualitat. D’Amèrica a les xicres de la col·lecció Marroig al Museu de Mallorca” entre el novembre i el desembre passat |
Font:
|
Campus Obert. Última Hora, 12 de enero de 2021 |
Identificador:
|
1578-6323 |
Tipus de document:
|
info:eu-repo/semantics/article ; info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
Avís legal:
|
All rights reserved ; info:eu-repo/semantics/openAccess |