Registro completo



Accedir a l'exemplar

Títol:     Cuina tradicional, entre la innovació i la tecnologia. Entrevista a José María Calonge
Autor/es Joy Marroig, Julià
Matèries en català: Cuina balear ; Turisme gastronòmic ; Entrevista
Matèries en castellà: Turismo gastronómico ; Entrevistas ; Cocina balear
Matèries en anglès: Cookery, Spanish -- Balearic Islands ; Food tourism ; Interviewing
Resum-Abstract:  [cat] L’entrevista recull breument la trajectòria vital i professional d’un dels professors de cuina més reconegut a Balears, el professor i cuiner José M. Calonge, qui reflexiona sobre el món dels fogons —els programes educatius, el treball dels cuiners, la gastronomia de les Illes, el producte local, etc.— i la seva relació amb el sector turístic. ; [eng] The interview briefly introduces the personal and professional life of one of the most recognized culinary teachers from the Balearic Islands, chef José Maria Calonge, who reflects on the world of the stoves —educational programs, chef’s work, Balearic gastronomy, local products, etc.— and its relation with the tourist sector.
Paraules clau:  [cat] Entrevista a José Maria Calonge, Gastronomia, Illes Balears, Cuina, Turisme gastronòmic
[eng] Interview to José Maria Calonge, Gastronomy, Balearic Islands, Cuisine, Food tourism, Culinary tourism
Font:  Turisme cultural: anàlisi, diagnòstic i perspectives de futur 2020, tom 2, pp 361-364
Identificador:  DL: PM 0013-2020
Tipus de document:  info:eu-repo/semantics/article ; info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Avís legal:  All rights reserved ; info:eu-repo/semantics/openAccess