Registro completo | |
---|---|
![]() Accedir a l'exemplar |
|
Títol: |
![]() |
Autor/es | Garí Pallicer, Miguel Gabriel |
Matèries en català: | Ressenya de llibres ; Història. |
Matèries en castellà: | Libros ; Historia. |
Matèries en anglès: | Books ; History. |
Abstract: | [cat] El present llibre és fruit de la Tesi de Doctorat que el medievalista Pau Alcover Cateura va defensar el 2019 a la Universitat de Barcelona sota la direcció del Dr. Antoni Riera Melis i la Dra. Gemma Avenoza Vera. L’autor, que ha estat professor a les universitats d’Alacant i de les Illes Balears, és continuador de la línia historiogràfica de la història de l’alimentació, de la qual el Dr. Riera ha estat un impulsor cabdal. Fruit d’aquest interès per l’alimentació, l’autor ha publicat articles relacionats amb el consum de peix, mel i altres productes a la Corona d’Aragó durant la Baixa Edat Mitjana. |
Font: | Bolletí de la Societat Arqueològica Lul·liana 2022, Vol. 78, pp. 255-256 |
Identificador: | 0212-7458 |
Tipus de document: | info:eu-repo/semantics/article ; info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
Avís legal: | all rights reserved ; info:eu-repo/semantics/openAccess |