PRINCIPAL AJUDA PREFERÈNCIES

Cerca a l'element  

 

Sobre aquesta col·lecció

El Fancine va néixer per cobrir una mancança. L’any 1995 a les Illes Balears no hi havia cap revista comercial de cinema que informàs de l’actualitat en aquest camp, tant pel que fa a les estrenes com als seus protagonistes i la seva relació amb les Illes. Tampoc, dels projectes locals. D’aquesta manera, i modestament, de les mans i la il·lusió d’un jove cinèfil que començava el seu camí professional va sorgir la idea de crear aquest magazín cinematogràfic, que amb el temps s’ha convertit en tot un referent popular del sector.
Són moltes les etapes que ha viscut la revista ―fins i tot amb alguns canvis de nom: Baleares Cine, Fans del Cine, Aficine i Fancine―, i la seva evolució, tant pel que fa al disseny com als plantejaments dels continguts, ha estat contínua amb el pas dels anys. Però l’essència és i ha estat sempre la mateixa: ser un complement divers i atractiu, informatiu i crític, de l’oferta cinematogràfica de què es pot gaudir a les pantalles de les Illes. Un objectiu que hem assolit amb escreix i que ens omple de satisfacció a tots els que hem col·laborat en aquests ja més de vint anys de vida de la publicació.
Esperam arribar-hi i fer-ne vint més!

Javier Matesanz
Creador i director del Fancine


Continguts

Aquesta col·lecció consta de 208 fascicles.

Menció: els números de Fancine de l'any 2016 estan disponibles gràcies a la cortesia d'Antoni Martorell, President Executiu de Com365 MediaGroup.


Com es pot trobar informació a la col·lecció Fancine

Hi ha 3 maneres de trobar informació en aquesta col·lecció:

  • podeu cercar determinades paraules que apareguin al document fent clic en el botó Cerca
  • podeu examinar documents per Títol fent clic en el botó Títols A-Z
  • podeu examinar documents per Dates fent clic en el botó Dates