Registre complet del document
<< Tornar a la pàgina anterior

View the PDF document Las pérdidas y el desperdicio de alimentos en el contexto de sistemas alimentarios sostenibles. : Un informe del grupo de alto nivel de expertos en seguridad alimentaria y nutrición.
Autoria: Pinstrup-Andersen, Per ; Rahmanian, Maryam ; Allahoury, Amadou ; Guillou, Marion ; Hendriks, Sheryl ; Hewitt, Joanna ; Iwanaga, Masa ; Kalafatic, Carol ; Kliksberg, Bernardo ; Maluf, Renato ; Murphy, Sophia ; Oniang’o, Ruth ; Pimbert, Michel ; Sepúlveda, Magdalena ; Tang, Huajun ; Gitz, Vincent ; Prakash, Vishweshwaraiah ; Ambuko, Jane ; Belik, Walter ; Huang, Jikun ; Timmermans, Antonius
Agència editora: Naciones Unidas
Any de publicació: 2014
Tipus de recurs: Monografia
Matèria en Català: Agricultura ; Aliments ; Política i govern
Matèria en Espanyol: Agricultura ; Alimentos ; Política y gobierno
Matèria en Anglès: Agriculture